Ашканадагы майлыктардын майы жакшы кетет, эгерде бир аз уксус кошулган жылуу сууга жарым саат чылап, андан кийин жууса.
*Жаңы жынсы шым өзүнүн түсүн сактап калуусу үчүн биринчи жолу жуурдун алдында өтө туздуу сууга 12 саат чылап коюп, андан кийин жуу керек.
*Эгерде жаңы сатып алган булгаары бут кийимиңиз бутуңузду кысса, аны байпак менен кийип, кыскан жерин фен менен кургатыңыз.
*Сүрүлүп, өңү өчө баштаган булгаары бут кийимди тиш жууган пастанын жардамы менен жаңыласа болот.
*Бут кийимдин сүрүлгөн жерине пастадан бир аз сүйкөп, жумшак чүпүрөк менен аарчып, андан кийин ным чүпүрөк менен тазаласаңыз жапжаңы болуп калат.
*Мыктын учтуу жагын өсүмдүк майына малып алып, андан кийин какса мык дубалга оңой кирет.
Маалыматтар интернет булактарынан алынды
Пикир
Оставить комментарий